
Am sa postez tot ce cred ca e interesant si are legatura cu orice produs comestibil ce a fost afumat si e bun de mancat :) . Ce scriu, sunt doar pareri personale, fara a avea vreun interes fata de ceva anume.
Incep prin a posta o imagine cu "recolta" de la purcelul sacrificat iarna aceasta.
Maine am sa incep postarile explicite, in care am sa incerc sa descriu metodele de preparare, secretele sau sursa produselor ce mi-au incantat mai intai privirea si apoi gustul.
Va urez pofta buna. :)
4 comentarii:
Poate n-ar strica niste detalii despre constructia afumatorii, controlarea temperaturii, etc.
Multumesc pentru idei, voi publica si astfel de articole!
Multumesc pentru reteta de "Sunca de casa"! Exact pe asta o caut...si cam de mult timp. Am aflat in sfarsit si diferenta dintre saramurarea umeda si cea uscata...si mai ales de ce mi-a iesit anul trecut kaizerul uscat, uscat...l-am pus in sare uscata, tot sucul carnii a iesit in vas, exact cum ai zis!
Multumesc mult!
Cu drag, Vio
Salut Vio, ma bucur ca ti-a fost de folos blogul. Te mai astept!
Trimiteți un comentariu